Пт, 2024-03-29, 11:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:38
Британському таблоїду українське посольство нагадало, чий Крим
Інші останні Новини України

Українське посольство у Великобританії називає провокативною статтю британського таблоіда Daily Mail, який назвав незаконно окупований росіянами Крим частиною РФ.

Про це йдеться у твіттері посольства України у Великій британії.

"Крим – це Україна. Попри провокаційний матеріал Daily Mail, це не досягне нічого і не допоможе Путіну збільшити кількість його фанів", - зазначили у твіттері.

У наступному твіті посольства зазначається: "Ми нагадуємо Daily Mail і всім кремлівським рупорам, що весь цивілізований світ запровадив санкції проти Росії, як покарання за захоплення Криму. І Британія була однією з перших країн, яка засудила закон Путіна, яким той "включив" територію до складу РФ", - сказано в коментарі.

"За українським законодавством, всі дії, які чинить російська влада на території тимчасово окупованого Криму, включаючи аеропорти та морські порти – є нелегальними", - додали в посольстві.

Як відомо, британське видання Daily Mail в одній з новин назвало Крим частиною Росії.

Крим був анексований Росією в 2014 році. Україна і міжнародне співтовариство не визнає півострів територією Росії. У відповідь на анексію Україна, США і країни Європи ввели антиросійські санкції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: британський таблоїд, українське посольство, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]