Чт, 2024-04-25, 22:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:27
Будівлю Офісу президента обклеїли наліпками проти Богдана та «формули Штайнмаєра» - «Ні капітуляції». ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

  «Ні капітуляції»: будівлю Офісу президента обклеїли наліпками проти Богдана та «формули Штайнмаєра».

Будівлю Офісу президента на вулиці Банковій у Києві учасники маршу «Ні капітуляції» обклеїли наліпками проти «формули Штайнмаєра» та нагадуваннями, що «Путін це терорист», а Росія — ворог.

Про це повідомляють УНН.

Також на наліпках містилися написи «Ми — це Україна», «Донбас — це Україна», «Жодних виборів бойовикам» тощо.

Крім того, учасники акції вимагають відставки очільника Офісу президента Андрія Богдана. Відповідні наліпки також залишили на стіні цього відомства.

Мітингарі також вигукували різноманітні лозунги. Зокрема: «Слава нації — ні капітуляції», «Банду — геть», «Зелю у відставку», «Одна єдина соборна Україна» тощо.

Сьогодні о 16.00 колона учасників акції «Ні капітуляції» вирушила з київського парку імені Тараса Шевченка до Бессарабської площі, а звідти — до Майдану Незалежності, де відбулося віче.

Після його завершення активісти пішли до будівлі Офісу президента, щоб ще раз нагадати владі, чому виступають проти передбачуваного «формулою Штайнмаєра» відведення військ на Донбасі.

Нагадаємо, сьогодні в Києві також відбулася акція на підтримку засудженого в Італії до 24 років ув’язнення учасника АТО нацгвардійця Віталія Марківа.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: проти Богдана, офіс президента, «формули Штайнмаєра», «Ні капітуляції» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]