Ср, 2024-04-24, 23:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:27
Бункер друга Гітлера у Рівному за півтори тисячі гривень здають в оренду
Інші останні Новини з регіонів України
У Рівному знаходиться бункер екс-рейхскомісара України, близького прихильника Адольфа Гітлера Еріка Коха. Будівля на даний момент знаходиться на балансі Рівненського міськвиконкому, а його оцінна вартість становить близько 104 тис. грн. Приміщення підземелля можна взяти в оренду всього за 1600 грн на місяць, пише "Комсомольська правда в Україні".

Як відзначає видання, офіційно пропонується для оренди лише верхній, досліджений поверх бункера загальною площею 89,6 кв. м. Використання нижніх поверхів, точне число яких невідоме, і розгалужених підземних комунікацій мається на увазі, але в документах не уточнюється.

Додамо, що в 2007-2009 роки бункер вже здавали в оренду. Газета пише, що група ініціативних молодих людей у камуфляжі з фірми "Укрцемремонт", яка була зареєстрована у м. Здолбунові Рівненської області, під виглядом організації музею тоталітаризму мала намір пробратися на нижні яруси підземель.

Організація навіть мала намір викупити бункер у влади, проте місцеві депутати, відхилили пропозицію компанії. Видання пише, що проникли чи ні бізнесмени на нижні поверхи бункера і що вони там знайшли, невідомо. На даний момент фірми "Укрцемремонт" більше не існує.

Варто відзначити, що на даний момент у рівненському робочому кабінеті Коха, в колишньому приміщенні рейхскомісаріату, де зараз місцевий краєзнавчий музей, розміщена виставка православних ікон.

А от під час будівельних робіт у Римі робітники наштовхнулися на секретний бункер Беніто Муссоліні, захований під історичним будинком - палацом "Венеція".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1062 | Додав: adminA | Теги: Рівне, бункер друга Гітлера, півтори тисячі гривень, оренда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]