Пт, 2024-03-29, 16:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
Чемпіоном Європи з біатлону стала українська жіноча збірна. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Українські біатлоністки здобули золото чемпіонату Європи в естафеті. В останній жіночій гонці в Отепяя українки, незважаючи на коло штрафу, зуміли відібрати перемогу у команд Німеччини та Польщі, пише XSPORT.

На першому етапі Юлія Джима, обмежившись одним запасним патроном, передала естафету Наталії Бурдизі четвертою, але всього з десятьма секундами відставання. Вже після першої стрільби Наталія вийшла вперед, але на стійці несподівано заробила коло штрафу - можливо, через поспіх, адже стрільба з трьома перезарядками зайняла всього 54 секунди.

Валентині Семеренко на третьому етапі Бурдига віддала естафету п'ятою, хоча відставання було всього 30 секунд. Лідер збірної виграла свій етап за швидкістю, але затримувалася на обох рубежах, використовуючи запасні патрони - в результаті вийшло цілих п'ять перезаряджень.

На останньому етапі Ірина Варвинець створила диво. Вона відстріляли без промахів на обох рубежах, не здригнувшись в критичний момент гонки - хоча, без сумнівів, пам'ятала проблемну естафету на етапі Кубка світу в Обергофі. Завдяки промахам суперниць і високою на цей раз швидкості на трасі Варвинець принесла команді перемогу, на останньому колі не підпустити до себе переслідувачів німкеню Каролін Херхлер і француженку Колін Варчен.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 894 | Додав: adminA | Теги: українська жіноча збірна, біатлону. ВІДЕО, чемпіоном Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]