Пт, 2024-03-29, 16:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:10
Через газету ВР ПриватБанк "вручив" позов Коломойському
Інші останні Кримінальні новини

ПриватБанк у газеті "Голос України" (офіційний друкований орган Верховної Ради) опублікував повідомлення для вручення позову бізнесменам Ігорю Коломойському, Геннадію Боголюбову й В'ячеславу Карташову (їх довірена особа). У позові йдеться про незаконне присвоєння і відмивання грошей, в результаті чого приблизно 16,5 млрд грн були незаконно виведені з банку з 2007 по 2011 роки.

Незважаючи на те, що Коломойському і Боголюбову належним чином вручили позов у Ізраїлі, банк робить подальші заходи для усунення будь-яких аргументів з їх боку про те, що позов не був вручений. Тому і було ухвалено рішення опублікувати повідомлення ще і в газеті.

Раніше ПриватБанк звернувся до Окружного суду м. Тель-Авів-Яффа (Ізраїль) з позовом до своїх екс-власників і інших відповідачів щодо, як заявляється, їх шахрайських дій. Виведені в зазначений період гроші були розміщені на банківському рахунку в Ізраїльському Банку Дисконт [Israel Discount Bank].

Раніше повідомлялося, що США сподіваються на те, що в Україні забезпечать незалежність і цілісність судової системи, щоб притягнути до відповідальності корупціонерів. Зі свого боку Штати вже внесли у свій список санкцій Ігоря Коломойського ""як не маючого права на в'їзд до Америки у зв'язку з його залученістю в значну корупцію"."

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 642 | Додав: adminA | Теги: газета ВР, позов Коломойському, Приватбанк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]