Пт, 2024-03-29, 09:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:40
Через голосування за «диктаторські закони» ГПУ оголосила підозру Чечетову
Інші останні Кримінальні новини

Колишньому депутату від Партії регіонів Михайлу Чечетову пред’явлено підозру у вчиненні злочину в зв’язку з ухваленням у парламенті «диктаторських законів» 16 січня 2014 року. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу

Про це повідомив начальник управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури України Сергій Горбатюк, передає «ЛІГАБізнесІнформ».

«Підозру Чечетову було вручено сьогодні. Він був одним із членів лічильної комісії. Вони підписали протокол лічильної комісії, яким фактично надали статус офіційного документа цим законам. А у нас, за результатами розслідування, є підстави вважати, що вони практично не були проголосовані, тобто, не було 226 необхідних голосів, але було оголошено, був складений протокол про те, що нібито таке голосування відбулося», — заявив Горбатюк.

Він також додав, що підозру було вручено Чечетову особисто, він уже прийшов до прокуратури для проведення слідчих дій і зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 853 | Додав: adminA | Теги: голосування, ГПУ, «диктаторські закони», підозру Чечетову | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]