Вт, 2024-04-16, 10:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:52
Через корупцію в українському футболі ГПУ порушила кримінальну справу
Інші останні Кримінальні новини

Генеральна прокуратура України, отримавши матеріали від комітету ФФУ з етики та чесної гри, порушила справу за статтею КК 354: підкуп відповідальної особи з метою отримання вигоди. Про це повідомив член виконкому ФФУ Артем Франков на сторінці своїй конференції на Matchday.

Фігуранти досудового розслідування - футболісти "Зорі", команд U-21 та U-19, як правило, колишні, повідомив Франков.

"Зрозуміло, що початок досудового розслідування ще не означає неодмінної провини всіх і вся, а також тотальних посадок та інших покарань. Тим не менш, ви самі повинні розуміти, що означає ця подія - безпрецедентна для нашої правоохоронної сфери, безпрецедентне для нашого футболу. Це вже не комітет з етики, обмежений у своїх способах слідства бесідами і опитуваннями, це - Генпрокуратура зі всім спектром технічних та інших можливостей. Не тільки для того, щоб повністю викрити підслідних, а й щоб розкрити всі злочинні ланцюжки, які найчастіше ведуть далеко за межі суто футбольних структур", - написав Франков.

Він підкреслив, що справу було розпочато за участі та співпраці клубу "Зоря", "а тому на нього не повинна бути кинута ніяка тінь - навпаки, йому варто висловити подяку". "Скажімо так, здивуватися позиції тих клубів, які роблять аналогічні дії, але на співпрацю з органами не йдуть, роблячи вигляд, що все це - суто їхня внутрішня кухня", - зазначив Франків.

Нагадаємо, в панамських документах був виявлений компромат на нового президента ФІФА Джанні Інфантіно.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: ГПУ, український футбол, корупція, кримінальна справа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]