Вт, 2024-03-19, 13:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
Через МВФ Австралія виділить 100 мільйонів допомоги Україні
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Австралія має намір виділити 100 мільйонів доларів допомоги Україні через систему Міжнародного валютного фонду.

Про це на брифінгу повідомив заступник голови АП Валерій Чалий, передають "Українські новини".

"Що можна сказати зараз: 100 млн доларів від Австралії через Міжнародний валютний фонд на підтримку України, понад 2 млн допомоги нашій Національній гвардії, нашій армії", - сказав він.

При цьому Чалий зазначив, що візит президента Петра Порошенка до Австралії був дуже важливий, як у контексті налагодження співпраці з цією країною, так і в контексті диверсифікації поставок енергоносіїв.

Крім того він зазначив, що візит Порошенка до Сінгапуру дозволив заручитися підтримкою не лише в контексті підготовки кадрів для роботи Національного антикорупційного бюро, а й у контексті можливості блокування фінансових потоків Росії, що проходять через цей важливий фінансовий центр.

Як повідомлялося, під час візиту Порошенка до Австралії він обговорив з прем'єр-міністром Австралії Тоні Ебботтом можливість імпорту урану для українських атомних електростанцій і енергетичного вугілля для теплоелектростанцій.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: 100 мільйонів допомоги Україні, Австралія, МВФ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]