Пт, 2024-04-19, 11:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:50
Через сильний туман зіткнулися понад 70 авто, багато потерпілих - масштабні ДТП у Польщі
Інші останні Новини Європейського Союзу

У центрі Польщі поблизу міста Пйотркув Трибунальський Лодзького воєводства в одному й тому ж місці по обидва боки автомагістралі A1 через сильний туман сталися дві масштабні ДТП.

В аварію загалом потрапили 76 автомобілів, десятки осіб зазнали травм, передає "Укрінформ" у четвер 26 січня.

Перша аварія сталася о 09.45 (за київським часом), коли в умовах дуже низької видимості одна вантажівка наїхала на другу, а згодом на них почали наїжджати інші автомобілі. Загалом на відрізку приблизно 500 метрів зіткнулося понад 40 автомобілів. Друга ДТП сталася майже у тому ж місці через кількадесят хвилин. У другу автопригоду потрапило близько 20 автомобілів.

За інформацією МВС Польщі, на місці події працює близько 100 поліцейських та понад 70 рятувальників.

За попередньою інформацією, в обох ДТП ніхто не загинув. Утім, є багато постраждалих, зокрема 32 людей перевезено до шпиталів, одна з них - у дуже тяжкому стані. Внаслідок аварії один автомобіль повністю згорів.

Поліція виключила з руху ділянку автомагістралі, де сталися автопригоди, й звернулася до водіїв із закликом об’їжджати цей відрізок.

Очікується, що рух по автомагістралі А1 поблизу Пйотркува Трибунальського буде відновлено не раніше вечора.

Голова МВС Польщі Маріуш Блащак взяв ситуацію з ДТП під особистий контроль.

Як повідомлялося, раніше у січні на схід від Торонто (Канада) через сильні снігопади сталися масштабні ДТП за участю понад ста автомобілів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: масштабні ДТП, сильний туман, Польща, багато потерпілих, 70 авто | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]