Пт, 2024-04-19, 15:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:30
Через складні погодні умови в Тернополі 17 і 18 грудня скасовано заняття в школах
Інші останні Надзвичайні новини
У Тернополі через складні погодні умови на два наступні дні, 17-18 грудня, скасовано заняття в школах.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в прес-службі міської ради, відповідне рішення було ухвалене в неділю, 16 грудня, оперативним штабом при міській раді з проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій. При цьому дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі.

15-16 грудня в Тернополі випала двомісячна норма снігу. Снігопад не припиняється.

З метою гарантування безпеки дорожнього руху, належного утримання дорожньо-мостового господарства, під'їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки та вчасного вивезення побутових відходів оперативний штаб також ухвалив рішення скоротити рух кількість громадського транспорту. Тепер на маршрутній мережі працюють 45% транспорту, зокрема 29 тролейбусів і 95 маршрутних таксі.

Як уже повідомлялося, з 12 грудня в Тернополі у зв'язку з несприятливими погодними умовами та з метою забезпечення безпеки дорожнього руху розпорядженням міського голови тимчасово заборонено паркування транспортних засобів на вулицях міста. Також тимчасово обмежено рух великотоннажного транспорту без антибуксових пристосувань на дорогах міста, які суміщаються з дорогами загального користування М-12 Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка, М-19, Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече, Р-41.

Такий транспорт не пускають в місто під час снігопадів та ожеледиці.

Як повідомлялося, в Івано-Франківській та Дніпропетровській області з 30 січня 2012 року були тимчасово припинені заняття в школах і дитячих садках. Стовпчики термометра реєстрували в ті дні температуру від 23 до 27 градусів морозу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1259 | Додав: adminA | Теги: тернополі, погодні умови | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]