Ср, 2024-04-24, 08:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:44
Через жахливі умови у навчальному центрі «Десна» Полторак звільнив трьох офіцерів
Інші останні Кримінальні новини

  Міністр оборони Степан Полторак звільнив трьох посадовців, чия бездіяльність призвела до погіршення ситуації із забезпеченням належних умов у навчальному центрі "Десна" на Чернігівщині, повідомила прес-служба Міністерства оборони.

21 лютого на каналі в YouTube з’явилося відео, на якому військовослужбовці-контрактники продемонстрували жахливі побутові умови свого проживання у «Десні»: іржаві умивальники та душові піддони, забиті унітази, нестача меблів, великі щілини у старих вікнах тощо. Крім того, військові поскаржились на відсутність медичної допомоги, необхідного одягу і якісного навчання.

«Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак прийняв низку кадрових рішень за підсумками роботи комісії оборонного відомства у 169 навчальному центрі Сухопутних військ Збройних сил України, дислокованому в смт Десна на Чернігівщині», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, з посад знято трьох військових посадових осіб.

Крім того, у 2017 році до планових 12,7 млн грн для потреб 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України буде додатково виділено ще 15 млн грн.

За словами міністра оборони, таке рішення прийнято з метою максимального прискорення робіт щодо удосконалення навчально-матеріальної бази центру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 706 | Додав: adminA | Теги: центр «Десна» Полторак звільнив трь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]