Пт, 2024-04-19, 02:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
Через зіткнення шкільного автобуса з поїздом на півдні Єгипту загинули не менше 50 осіб
Інші останні Новини світу
Жертвами зіткнення шкільного автобуса з потягом на півдні Єгипту стали щонайменше 49 осіб, більшість з них - діти, повідомляє Газета.Ru з посиланням на Fox News.

Раніше повідомлялося про 40 загиблих. При цьому кількість загиблих ще може зрости: в автобусі перебувало 60 осіб, однак деяких з них поки не знайдено, розповів представник влади.

За його словами, інцидент стався, коли автобус перетинав залізничну колію: з якоїсь причини автомобільний переїзд не був перекритий при наближенні поїзда.

Залізнична система Єгипту взагалі відома тим, що на ній погано дотримуються заходів безпеки.

Міністр транспорту Єгипту Мухаммед Рішад Матін заявив, що йде у відставку, оскільки відповідальність за катастрофу повністю лежить на ньому, повідомляє єгипетське видання Ahram.

У Єгипті щорічно відбувається близько 30 тисяч ДТП. Основними причинами автомобільних аварій влада називає грубе порушення правил дорожнього руху з боку водіїв. Масові перевірки, проведені на дорогах єгипетським МВС, показали, що значна кількість єгипетських водіїв вживає наркотики.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 957 | Додав: adminA | Теги: Єгипту, 50 осіб, поїздом, шкільного автобуса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]