Чт, 2024-04-25, 21:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:59
Через зліт МіГ-31К в Україні оголосили масштабну повітряну тривогу
Інші останні Надзвичайні новини

З білоруського аеродрому "Мачулищі" помітили зліт МіГ-31К ВКС РФ.

У понеділок, 20 лютого, на тлі новин про приїзд до Києва важливих іноземних гостей у столиці та низці інших регіонів після 11:35 пролунала повітряна тривога.

Про це свідчить карта повітряних тривог. Також про загрозу ракетної атаки повідомляє моніторингова група "беларускі Гаюн".

Об 11:27, за інформацією спостерігачів, з білоруського аеродрому "Барановичі" злетів винищувач супроводу. А об 11:30 - з аеродрому "Мачулищі" помітили зліт міг-31к ВКС РФ.

Винищувач-перехоплювач МіГ-31 - характеристики

МіГ-31 - радянський двомісний надзвуковий висотний винищувач-перехоплювач четвертого покоління дальнього радіусу дії.

Він призначений для перехоплення і знищення повітряних цілей на гранично малих, середніх і великих висотах, вдень і вночі, в простих і складних метеоумовах, при застосуванні противником активних і пасивних радіолокаційних перешкод, а також помилкових теплових цілей.

Ракети "Кинджал"

Х-47М "Кинджал" - гіперзвукова аеробалістична ракета. Після скидання її швидкість нібито, якщо вірити заявам рф, перевищує швидкість звуку в 10 разів.

Здатна маневрувати на всій траєкторії польоту. Наша ППО не може перехопити ці ракети, тому при можливому їхньому запуску оголошується масштабна повітряна тривога.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 522 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]