Вт, 2024-03-19, 11:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:29
Четверта хвиля мобілізації зовсім скоро - натякнув Полторак. ВІДЕО
Інші останні Новини України

Четверта хвиля мобілізації на носі. Про це сьогодні натякнув міністр оборони Степан Полторак. За його словами, вона потрібна для ротації солдатів на передовій. Мобілізація торкнеться військовослужбовців запасу.

Кількість призовників і терміни проведення мобілізації ще не відомі. Їх має визначити президент, а за рішення згодом проголосують у парламенті.

Заговорили про мобілізацію у Міноборони. Розповідають, резерви потрібно готувати не лише техніки та озброєнння, але й особового складу. Адже багато військових по півроку перебувають на передовій.

Людей треба вчити, щоб вони йшли на фронт готові до війни, а не так, що тільки з військкомату й одразу на війну. Тому такий варіант щодо мобілізації може бути, він розглядається. А тоді, коли буде прийнято рішення, коли ми будемо готові до цього — я думаю, відповідне рішення Президент України прийме,
— каже міністр оборони України Степан Полторак.

У військкоматі до мобілізації завжди готові. Вона торкнеться тільки військовослужбовців запасу, які мають облікові спеціальності.

"Ми на сьогоднішній день проводимо всі підготовчі заходи, що стосуються мобілізації. Під четверту хвилю будуть підпадати всі ті самі люди, що й під три попередні. Це люди віком від 25 до 60-ти років", — повідомив в.о. обласного комісара Олександр Тіщенко.

Без розпорядження повісток не вручатимуть. Мобілізація може бути проведена ще до Нового року.

Нагадаємо, днями глава Міноборони вже заявляв, що в Україні необхідно проводити наступну хвилю часткової мобілізації, щоб змінити бійців, які вже півроку перебувають на фронті.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1079 | Додав: adminA | Теги: скоро, четверта хвиля мобілізації, Полторак. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]