Сб, 2024-04-20, 03:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:42
Чоловіків, які б'ють своїх дружин, італійська поліція буде видворяти з дому
Інші останні Новини Європейського Союзу
Італійський уряд схвалив сьогодні пакет заходів по захисту жінок від домашнього насильства. Як оголосив віце-прем'єр і міністр внутрішніх справ Анджеліно Альфано після завершення засідання Радміну, за подібні злочини тепер буде передбачений негайний арешт, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Буйні чоловіки, що б'ють своїх дружин, будуть видворятися поліцією з дому. Необхідно застосовувати превентивні заходи", - сказав Альфано.

Крім того, терміни вироків за домашнє насильство будуть збільшені, якщо свідками таких сцен стають неповнолітні. Посилення покарань стосується і так званого сталкинга, під яким розуміється нав'язливе переслідування, часто на сексуальному грунті, що породжує психологічне залякування жертви.

Заходи уряду пов'язані зі збільшенням числа такого роду злочинів, а також випадків вбивств жінок в конфліктах на побутовому грунті. Причому жорсткість італійських законів буде поширюватися і на іноземців, що проживають на Апеннінах.

Нагадаємо, кожен сьомий у Британії вважає, що в деяких обставинах чоловік може вдарити свою дружину або подругу, якщо вона "одягнена занадто сексуально або зухвало".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 959 | Додав: adminA | Теги: чоловіків, б'ють дружин, італійська поліція, з дому | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]