Ср, 2024-04-24, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:41
Чому Росія віддала їй один ганебний бал на Євробаченні-2013 - пояснила Злата Огнєвич
Інші останні Новини шоу-бізнесу
19 травня завершилося "Євробачення" в Мальме. Злата Огнєвич посіла 3-є місце. Відразу ж після фіналу Злата вийшла до журналістів, не встигнувши поговорити з рідними. "Все передбачувано достатньо було для мене, тому я дуже рада з-поміж такої кількості країн отримати третє місце. Це супер!" - прокоментувала Злата Огнєвич. Злата також сказала, що на наступне "Євробачення" не поїде, а буде дописувати свій альбом.

Злата також сказала, що їй дуже сподобалося виступати. Вона зізналася, що сьогодні впоралася з хвилюванням. Златі дуже сподобалася сцена і те, як приймали артистів. Вона сказала, що її улюблений момент у фінальному шоу був вихід з прапорами.

Злата також прокоментувала один бал від Росії: "Бог їм суддя! Вони зробили те, що вважали за потрібне". Вона сказала, що ніяк це не оцінює і вважає, що кожна людина, країна і артист чинить так, як вважає за потрібне.

Злата усміхалася і фотографувалася з фанами. Дивіться, як Злата вийшла після фіналу "Євробачення".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1295 | Додав: adminA | Теги: Росія, Злата Огнєвич, Євробачення-2013, один ганебний бал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]