Сб, 2024-04-20, 17:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
Чорновіл про "плівки Тищенка і Комарницького" - всередині "Слуги народу" починає пахнути розколом
Інші останні Політичні новини

Всередині "Слуги народу" починає пахнути розколом — Чорновіл про "плівки Тищенка і Комарницького"

Влада своїм відношенням до корупції серед членів партії "Слуга народу" лише підтверджує свою причетність до кримінальних оборудок, про які йдеться у записах розмов нардепа Миколи Тищенка з бізнесменом Денисом Комарницьким. Це також погіршує становище всередині провладної фракції.

Про це в ефірі "Прямого" заявив політолог Тарас Чорновіл.

"Це починає пахнути першим, вже дуже великим розколом у "Слузі народу". Не за лінією окремих груп впливу у фракції, а розкол за лінією своїх і чужих. Останніх там абсолютна більшість, вони починають відчувати себе незахищеними. А у випадку Тищенка тут ще додається неприємний нюанс - це стовідсоткове калькування ситуації часів Януковича. Все повністю повторилося - ті самі "смотрящі", такі самі методи, підходи", - сказав експерт.

Чорновіл додав, що наразі влада не готова до якихось маневрів, оскільки "плівки Тищенка" зачепили найближче оточення Зеленського, його друзів.

"Раніше ми підсміювались над словами Богдана про вплив Тищенка на Зеленського. Але зараз ми бачимо підставу повірити в те, що Тищенко, з його абсолютно нульовим інтелектом, може бути людиною, яка дійсно впливає на ухвалення рішень Зеленським", - зауважив політолог.

Детальніше дивіться у відео:

Нагадаємо, що народний депутат Гео Лерос оприлюднив другу частину записів розмов нібито нардепа від "Слуги народи" Миколи Тищенка і бізнесмена Дениса Комарницького, під час яких обговорюється можливий напад на Лероса та обшуки у Комарницького у справі про розкрадання коштів на будівництві Подільсько-Воскресенського моста.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 655 | Додав: adminA | Теги: Слуги народу, розкол, Чорновіл, плівки Тищенка і Комарницького | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]