Чт, 2024-03-28, 23:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:39
"Чортова дюжина" молодиків з битами та "коктейлями Молотова" затримана у Харкові. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

У центрі Харкова працівники міліції затримали 13 агресивно налаштованих прихильників федералізації держави. Правоохоронці вилучили у них спецзасоби, біти, каски, вибухові пакети, «коктейлі Молотова» тощо. 

Наразі на території України проводиться антитерористична спецоперацію з метою врегулювання ситуації в країні, подолання будь-яких проявів сепаратизму з боку радикально налаштованих осіб та недопущення фактів захоплення адміністративних будівель. Особлива увага приділяється східним регіонам, як Донецька, Луганська та Харківська. При цьому, органи міліції наділяються певними додатковими повноваженнями.

Щоб не допустити дестабілізації обстановки на Слобожанщини, працівники органів внутрішніх справ здійснюють усі необхідні заходи.

Так, 27 квітня на площі Свободи відбувалися несанкціоновані заходи за участю радикально настроєних громадян. Активісти на майдані незаконно встановили намети, зробили огорожу з дерев’яних піддонів та піску запалили багаття і все це вони робили з певною метою. Про це явно свідчать вилучені в них небезпечні предмети, а саме: ящик з «коктейлями Молотова», маски, дерев’яні палиці, вибухові пакети та цвяхи.

Наразі усі підозрілі особи доставлені до територіальних підрозділів міліції, проводиться подальша перевірка.

Головне управління МВС України в Харківській області закликає усіх жителів та гостей Харкова до взаєморозуміння та відповідального ставлення до ситуації, яка на сьогодні склалася у нашій країні, бути взаємоввічливими, пильними, дотримуватися спокою та не піддаватися на провокації.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Харківській області.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: битами, Харкові. ВІДЕО, коктейлями Молотова, дюжина молодиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]