Вт, 2024-04-23, 13:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Чотири вимоги до майбутнього прем'єра назвали у США. ВІДЕО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

США підтримають нового прем'єра і новий уряд України, якщо вони будуть відповідати чотирьом умовам. Про це в інтерв'ю ТСН розповів заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.

"Перше – це співпраця з Міжнародним валютним фондом. Друге – виконання зобов'язань згідно з Угодою про асоціацію з Європейським Союзом. Третє – наполеглива боротьба з корупцією. І четверте – виконання мінських домовленостей", - сказав він.

Єлісєєв додав, що такого прем'єра і такий уряд США готові підтримати не тільки політично, а й фінансово. Рівень підтримки України з боку США буде залежати від успішності реформ нового уряду.

"Головне для Сполучених Штатів – це успіх України. А успіх України залежатиме від ефективного, орієнтованого на реформи уряду України", - завершив він.

Нагадаємо, 2 квітня глава Адміністрації президента Борис Ложкін висловив упевненість, що вже найближчими днями Україна отримає нову парламентську коаліцію й новий склад Кабміну.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 754 | Додав: adminA | Теги: США, чотири вимоги, майбутній прем'єр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]