Сб, 2024-04-20, 11:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:42
Comedy Club купив "Газпром-медіа"
Інші останні Новини світу
Холдинг ТНТ, що входить в "Газпром-медіа", придбав 75 відсотків мінус одна акція компанії Comedy Club Production (CCP) - основного виробника контенту телеканалу ТНТ, повідомляє Интерфакс.

ТНТ придбав права на весь архів проведених програм CCP, а також заручився довгостроковими зобов'язаннями компанії з виробництва нових програм.

Засновник і генеральний продюсер CCP Артур Джанібекян заявив, що його компанії і каналу ТНТ "доведеться ще багато і довго працювати разом".

Сума угоди не розголошується. Раніше газета "Коммерсант'" з посиланням на неназвані джерела повідомляла, що ТНТ має намір купити контрольний пакет CCP за 250 мільйонів доларів (повна вартість компанії, таким чином, оцінювалася в 450 мільйонів доларів).

CCP є виробником і продюсером найважливіших для ТНТ програм: Comedy Club (з декількома клонами), "Дім-2", серіалів "Інтерни" і "Універ".

Відзначимо, в 2009 році Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення рекомендувала українським телеканалам утриматися від показу Comedy Сlub.

"Газпром-медіа Холдинг" - російський медіа-холдинг. Повне найменування - Відкрите акціонерне суспільство "Газпром-медіа Холдинг". Штаб-квартира знаходиться в Москві.
Заснований в 1993 році. Холдинг належить Газпромбанку; фактичний контроль здійснює газовий монополіст ВАТ "Газпром".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1213 | Додав: adminA | Теги: Газпром-медіа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]