Пт, 2024-04-26, 14:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:13
ЦРМ від bitrix24: чому варто використовувати
Інші останні Економічні новини

ЦРМ від bitrix24: чому варто використовувати

Сучасні технології стрімко змінили наш світ. Вплинувши на всі галузі життєдіяльності людини. Такі процеси сприяли тому, що автоматизація процесів у бізнесі набирає небачених темпів. В наші дні можна будь-який процес максимально автоматизувати, а особливої популярності останнім часом досягли спеціалізовані CRM (ЦРМ) для фінансових послуг. Про одну з таких, а саме CRM для фінансових послуг від компанії bitrix24, ми і поговоримо в нашій статті.

CRM для фінансових послуг: переваги використання

Головною і беззаперечною перевагою CRM для фінансових послуг від компанії bitrix24 є те, що вона допомагає автоматизувати багато щоденних і рутинних бізнес-процесів, а саме:

  • комунікація з клієнтами стане простішою, так як можна буде без проблем встановити та підтримувати контакт за допомогою ЦРМ;
  • аналізувати ефективність роботи всіх співробітників вашої компанії;
  • завдяки інтеграції із сайтом компанії, всі заявки прямо з Мережі потраплятимуть у базу фірми;
  • всі запити зв'язку, незалежно від каналів (чи це повідомлення із месенджера клієнта, чи телефонний дзвінок або лист електронною поштою), також потраплятимуть прямо сюди.

Всі ці можливості, то лише вершина айсбергу популярності даної ЦРМ. До речі, знайти її в Україні, а також замовити інтеграцію в бізнес-процеси своєї компанії зможе кожен, відвідавши сайт bitrix24.ua. Саме тут більш фахово, кваліфіковано та детально описані всі переваги та можливості даної CRM від компанії bitrix24. Ми наголошуємо лише на певних, важливих на наш погляд, корисних особливостях даного програмного забезпечення.

Так, за допомогою ЦРМ від bitrix24 можна не лише підключити email-трекер та телефонію, але і, завдяки готовим шаблонам комерційних пропозицій, швидко вираховувати вартість угоди, просто вказавши вартість роботи. Дані процеси значно полегшують роботу менеджерів, а також в цілому покращають ефективність роботи підприємства.

Підбиваємо підсумки

ЦРМ від bitrix24 — це дійсно сучасний і якісний продукт світу сучасних технологій, який значно покращує і спрощує життя бізнесу. Тому його використання на даний момент є просто таки обов'язковим для всіх успішних підприємців, на наш погляд. Якщо ж у вас ще залишилися ще питання, тоді всі відповіді ви без проблем знайдете на офіційному сайті bitrix24.ua.

Команда копірайтерів Proekt100 спеціально для nowyny.eu

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 759 | Додав: admin | Теги: CRM, фінанси, послуга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]