Сб, 2024-04-20, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:45
Данілов показав фото російського трофею - окупанти прийшли воювати з картою 80-х років
Інші останні Новини світу науки і технологій

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов продемонстрував трофейну карту, якою користувались російські військові в Україні. Карта була виготовлена у 1980-х роках.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. Секретар РНБО висловив подив технологіями "другої армії світу".

"Планшети, смартфони, Google Maps? Ні, не чули. Трофейна військова карта рашистів 1980-х років. Російські "технології" вражають", – написав Данілов.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в Україну з метою окупації території і повалення української влади. Однак український народ дав гідну відсіч, зламавши початкові плани ворога.

Раніше ЗМІ повідомляли, що очільник МЗС росії сергій лавров заявив, що геополітичні цілі спеціальної військової операції росії в Україні більше не обмежуються Донбасом, а вже включають і низку інших територій. Зокрема, це Херсонська та Запорізька області.

На Економічному форумі у російському Санкт-Петербурзі показали схему адміністративно-територіального розчленування України у разі її окупації внаслідок так званої "спеціальної військової операції". Схема розрахована на "перехідний період" (3-5 років) і включає окупацію західних областей України.

Згодом колишній президент і прем'єр-міністр росії, а зараз заступник голови Ради безпеки рф дмитро медведєв розмріявся про те, що Україна зникне з мапи світу. На його думку, це станеться через два роки.

Зі свого боку президент України Володимир Зеленський висловив абсолютну впевненість у переможному результаті війни проти росії. Глава держави наголосив, що Україна боротиметься за перемогу на полі бою, але у будь-якому разі закінчити війну доведеться дипломатичним шляхом.

Тим часом за 153 дні повномасштабної війни в Україні російська окупаційна армія втратила вже понад 40 тисяч людей. Також українські військовослужбовці знищили тисячі одиниць ворожої техніки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 438 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Данілов, карта 80-х років, російський трофей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]