Пт, 2024-04-19, 08:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:09
Де та коли дивитися Різдвяне богослужіння ПЦУ в Києво-Печерській Лаврі
Інші останні Релігійні новини

Києво-Печерська Лавра Православна церква України вперше проведе Божественну літургію на Різдво в Києво-Печерській Лаврі на чолі з митрополитом Епіфанієм. Богослужіння транслюватимуть онлайн.

7 січня за юліанським календарем християни святкуватимуть Різдво Христове, тому в багатьох храмах і церквих України проведуть святкові богослужіння, головним з яких стане Божественна літургія в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Службу очолить митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Цьогоріч відбудеться історична подія: вперше представники ПЦУ проведуть святкове богослужіння на Різдво в Успенському соборі Києво-Печерської лаври, який раніше займала УПЦ московського патріархату.

Різдвяне богослужіння розпочнеться о 9 ранку – предстоятель ПЦУ Епіфаній молитиметься разом із вірянами з нагоди Різдва Христового. З храму вестимуть пряму трансляцію на офіційному ютуб-каналі ПЦУ та на їхній сторінці у фейсбуці.

До того ж рідзвяну службу можуть транслювати в прямому етері національного телемарафону "Єдині новини", але наразі про це офіційно не повідомляли.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 590 | Додав: admin | Теги: богослужіння, ПЦУ, Різдвяне, Києво-Печерська лавра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]