Сб, 2024-04-20, 03:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:08
День батяра відзначатимуть у Львові: всі охочі зможуть долучитись до свята
Інші останні Новини з регіонів України

З 28 квітня до 1 травня у центрі Львова на площі Ринок буде проходити V свято Дня батяра.

Як повідомили УНІАН організатори, гості свята матимуть можливість взяти участь в інтерактивній програмі свята, що складатиметься з виборів головного Батяра та Пані Батярової, змагань у "батярському тирі" – стріляння з рогатки кавовими зернятами по пивних бляшанках.

Також львів’яни та гості міста матимуть змогу взяти участь у майстер класах з батярських танців та караоке батярських пісень.

"У "батярській канцелярії" кожен гість свята зможе пройти процес посвячення та отримати посвідчення справжнього батяра. Посвідчення батяра засвідчує, що його власник є справжнім батяром, який любить "файну забаву, справжній поціновувач гарних кобіт, почесний гість у всіх кнайпах, цінує добрі буцики (танці), любить гарний дотеп та вміє повеселити себе та свою компанію", - наголошують організатори дійства.

Батяр – це дотепний, галантний і романтичний збиткар. І хоча справжніх батярів уже давно не лишилося, їх дух у Львові досі присутній, адже є чимало людей, які не тільки люблять цей стиль життя, а й прагнуть відтворити його. На вулицях у День батяра можна буде побачити людей, вбраних по-батярськи. За бажанням, можна буде взяти участь у вуличних виставах у батярському стилі, а також сфотографуватися на згадку зі справжнісіньким "Почесним батяром". На вулицях і в кав’ярнях лунатиме батярська музика.

Нагадаємо, що Львів визнано культурною столицею України.

Більш того, міські фестивалі у Львові допомогли збільшити потік туристів в три рази.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1063 | Додав: adminA | Теги: День батяра, Львові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]