Пт, 2024-05-03, 07:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:41
У День Конституції України раптово прибув до Києва президент Польщі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Політик візьме участь у заходах, приурочених до свята.

Президента Польщі Анджея Дуду помітили на залізничному вокзалі Києва. Він прибув до столиці України з не анонсованим візитом у День Конституції, 28 червня.

Відзначається, що глава польської держави обговорить з президентом України Володимиром Зеленським ряд питань, в тому числі і ситуацію на фронті, і загрозу російського теракту на Запорізькій атомній електростанції.

"В ході переговорів з президентом Зеленським проведе консультації з приводу поточної ситуації на фронті, в тому числі загрозу теракту Росії за Запорізькою АЕС. Також буде обговорюватися Підготовка до липневого саміту НАТО", - йдеться у повідомленні канцелярії президента Польщі в

Також він візьме участь у святкуванні Дня Конституції України.

День Конституції України 2023

Президент України Володимир Зеленський з нагоди святкування 27-ї річниці з моменту вступу в силу Конституції країни зазначив, що українські громадяни ціною власних життів і самопожертви у війні з російськими загарбниками борються за права і свободи, закріплені в Конституції України.

Крім того, Президент Литви Гітанас Науседа прибув з неоголошеним візитом до Києва. Він зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським та візьме участь у заходах з нагоди 27-ї річниці прийняття Конституції України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 257 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]