Ср, 2024-04-24, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:09
День Повітряних Сил Збройних Сил України відзначають в Україні
Інші останні Офіційні новини

  У першу неділю серпня в Україні відзначають день Повітряних Сил Збройних Сил України. Свято відзначається згідно з Указом Президента України В.Ющенка від 27 червня 2007 року у першу неділю серпня.

Сьогодні Повітряні Сили ЗСУ відзначають 17-ту річницю створення.

В Командуванні Повітряних Сил свято розпочалося Днем відкритих дверей.

Під час зустрічі з гостями командувач Повітряних Сил генерал-полковник Сергій Дроздов зауважив, що з початком агресії РФ Повітряним Силам вдалося за короткий період суттєво наростити бойові спроможності.

У 2014 році Повітряні Сили продемонстрували свою міць, незламність, бойовий дух, а головне – ефективність під час бойових дій на Сході країни. Саме тому одним із перших пунктів Мінських угод стала заборона на використання військової авіації.

Особовий склад та ветеранів Повітряних Сил ЗСУ привітав з професійним святом
Президент України Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба глави держави.

Також привітав авіаторів, операторів, радіотехніків, авіаінженерів з професійним святом – Днем повітряних сил ЗСУ міністр оборони України Андрій Таран, вітальне слово якого у оприлюднено на сайті Міноборони.

Голова парламенту Дмитро Разумков  також привітав військовослужбовців та ветеранів Повітряних Сил Збройних Сил України із професійним святом.

Про це розповідається на сайті Верховної Ради України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 780 | Додав: adminA | Теги: україна, Элизабет Стюарт скачать бесплатно б | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]