Пт, 2024-03-29, 11:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
Депортують попри громадянство ФРН двох німців, підозрюваних у тероризмі
Інші останні Новини Європейського Союзу

Федеральний суд міста Лейпциг ухвалив рішення про депортацію двох чоловіків, яких поліція звинувачує у плануванні нападу в місті Геттінген.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Один із затриманих має алжирське походження, інший – нігерійське. Їх буде репатрійовано до Африки, незважаючи на те, що народилися вони в Німеччині.

Двоє підозрюваних були заарештовані минулого місяця у зв'язку з організацією "потенційно неминучої терористичної атаки", як заявила поліція.

Чоловіки протягом деякого часу були під наглядом правоохоронців через їхні зв’язки з членами групи "Ісламська держава". Обидва народилися в Німеччині і живуть з батьками в Геттінгені.

Регіональне міністерство внутрішніх справ просило депортувати чоловіків після того, як їх визнали загрозою національній безпеці.

Суд підтримав рішення про депортацію попри заяви адвокатів, що таке рішення не може бути ухвалено, адже підозрювані не скоїли тяжких злочинів.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 780 | Додав: adminA | Теги: громадяни ФРН, депортація, тероризм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]