Пт, 2024-04-19, 02:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:31
Держслужбовцям буде заборонено відвідувати тимчасово окуповані території Донбасу - Жебрівський. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

  Держслужбовцям Донеччини від середи, 9 березня 2016 року, заборонять перетинати лінію розмежування, оскільки проросійські бойовики "полюють" на держслужбовців. Про підготовку відповідного розпорядження в ефірі "5 каналу" повідомив голова місцевої військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Списки всіх працівників ОДА, всіх працівників райдержадміністрацій потрапили до рук терористів, і на сьогоднішній день їх виявляють, вони встановили вже свої блокпости, контрольно-пропускні пости і працівників виявляють - з ними проводять різні бесіди, намагаються, щоб вони підписали деякі листи і через це на сьогоднішній день це критично, це неприпустимо, і в середу таке розпорядження буде видано. Списки передамо прикордонникам, які на пунктах пропуску, і в принципі не будуть випускати", - заявив Жебрівський.

Як зазначав раніше Жебрівський, 2016 року на відновлення об'єктів інфраструктури звільнених від російських гібридних військ районів Донецької області планується вкласти загалом близько 6,5-7 млрд гривень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: тимчасово окуповані території Донба, заборонена, Жебрівський, держслужбовці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]