Чт, 2024-03-28, 16:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:44
"Динамо" підтвердило продаж Єременка до "Рубіна"
Інші останні Спортивні новини

В останній день літнього трансферного вікна київське "Динамо" розпрощалося відразу з двома своїми футболістами. За 13 мільйонів євро був проданий у "Рубін" півзахисник збірної Фінляндії Роман Єрьоменко. Крім того, на півроку відданий в оренду шотландському "Селтіку" мароканскій захисник Бадр Ель Каддурі.

Інформацію про ці два трансфери підтвердили на своїх сайтах всі три клуби.

Нагадаємо, Єрьоменко виступає в "Динамо" з серпня 2008, коли перейшов з "Удінезе" на правах оренди. Після закінчення терміну оренди в 2009 році "Динамо" скористалося правом викупу контракту футболіста за 5,5 мільйона євро і підписало угоду з Романом до 2014 року.

За "Динамо" Роман провів 127 матчів, забивши в них 7 м'ячів. Виграв чемпіонат Україні і двічі ставав володарем Суперкубка України.

Ель Каддурі в "Динамо" один з головних ветеранів - з 2002 року. При настанні кожного трансферного вікна впродовж декількох останніх років з ім'ям марокканця пов'язують цілий ряд, як правило французьких, клубів. Та й сам марокканець був не проти змінити обстановку. У підсумку "Динамо" все ж відпустило Бадра пограти півроку на Заході.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1465 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]