Пт, 2024-03-29, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:51
Дипломатів Яценюк привітав з професійним святом: вірте в свою країну
Інші останні Офіційні новини

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав дипломатів з професійним світом - Днем дипломатичної служби України. Про це повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Як зазначив у своєму привітанні Яценюк, "дипломат має бути водночас істориком і економістом, політологом і психологом; самовіддано любити свою Вітчизну і беззастережно захищати її там і тоді, де і коли вона цього потребує".

"У часи військової агресії, розв’язаної проти нашої країни, роль української дипломатії багаторазово зростає", - зауважив Яценюк і додав, що від професійності, невтомності, інтелектуальної сили і самопожертви дипломата "залежить надійність підтримки світом нашого героїчного народу, його свободи, його європейських прагнень".

"У справі відстоювання суверенітету і територіальної цілісності України дипломатичними засобами, забезпечення безпеки країни і її громадян, піднесення міжнародного авторитету нашої країни у світі немає дрібниць. Тут доленосним можуть виявитися кожне рішення і кожне слово", - наголосив прем’єр і заклиав дипломатів бути мудрими і наполегливими.

"І головне – вірте в свою країну. В її людей і її майбутнє", - зазначив Яценюк і побажав дипломатам стійкості, впевненості у власних силах, невичерпних сил та нових успіхів в ім’я нашої Батьківщини.

Нагадаємо про нещодавні дипломатичні перемоги України. 18 грудня Єврокомісія оприлюднила фінальний звіт про виконання Україною Плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС. Окрім Європи, українці також отримають можливість подорожувати без віз ще в 57 країн.

21 грудня ЄС офіційно затвердив рішення про продовження санкцій проти Росії ще на півроку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 820 | Додав: adminA | Теги: Яценюк, дипломати, професійне свято | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]