Сб, 2024-04-20, 16:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:43
Диверсанти активізувалися по всій лінії фронту. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Упродовж минулої доби незаконні бандформування 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Донецькому напрямку російські найманці 14 разів обстрілювали опорні пункти ЗСУ в районі Авдіївки, шахти "Бутівка", Опитного з усіх видів стрілецького озброєння та 82-мм мінометів. А поблизу Майорська, Зайцевого та Луганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Окрім того, з 22.00 до опівночі супротивник вдався до провокативних дій та вів вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, а згодом, застосувавши 120-мм міномети, випустив 40 мін по позиціях поблизу Майорська та КрП Майорськ. Також там же діяв снайпер.

На Маріупольському напрямку опорні пункти в районі Мар’їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Кірового противник обстріляв зі стрілецької зброї, гранатометів та з 82-мм мінометів.

У штабі також зазначають, що по всій лінії зіткнення активізувались ДРГ ворога, але українські бійці дали їм гідну відсіч.

На Луганщині минулої ночі було порівняно тихо.

Напередодні в штабі АТО повідомили, що за минулу добу внаслідок бойових дій один український воїн загинув, ще сімох було поранено. Втрат українські війська зазнали під час бою під Майорськом і під час обстрілу під Авдіївкою.

На Донецькому напрямку ворог продовжує дотримуватися тактики потужних обстрілів українських позицій з важкого озброєння і здійснює атаки за участю малих диверсійно-розвідувальних груп. При цьому складною залишається ситуація поблизу Донецького аеропорту, зокрема біля Авдіївки і селищ Піски й Опитне.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: диверсанти, по всій лінії фронту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]