Пт, 2024-03-29, 08:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:37
Для Юлії Тимошенко Кондоліза Райс передала листа
Інші останні Політичні новини

Колишній державний секретар США Кондоліза Райс передала лист підтримки екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко, яка перебуває у в'язниці.

Як повідомили в інтернет-представництві українського політика, лист Кондолізи Райс буде передано Юлії Тимошенко через її захисників.

"Я сьогодні зустрічався з Кондолізою Райс. Вона передала мені листа для Юлії Тимошенко і висловила їй свою підтримку і солідарність", - повідомив Григорій Немиря в ефірі "5 каналу".

Нагадаємо, що сьогодні колишній державний секретар США Кондоліза Райс на саміті "Ялтинської європейської стратегії" заявила, що чинна влада України повинна розуміти неможливість розвитку демократії без сильної опозиції і справедливої судової системи.

"Світ спостерігає за справою Юлії Тимошенко і за тим, як минуть вибори в Україні. Багато чого залежить від самого українського народу, голос якого має бути почутий. Я сподіваюся, керівники України зрозуміють, що демократія неможлива без сильної опозиції", - сказала Кондоліза Райс під час свого виступу на сесії "Майбутнє глобального світоустрою і безпеки" на щорічному форумі "Ялтинська економічна стратегія".

Райс переконана, що переслідування Юлії Тимошенко є політично вмотивованим.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1082 | Додав: nowyny | Теги: Кондоліза Райс, Юлія Тимошенко, Лист | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]