Чт, 2024-04-25, 00:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:12
Для обговорення можливості введення надзвичайного стану по всій Україні РНБО збереться на екстрене засідання, - ЗМІ
Інші останні Надзвичайні новини

Після запровадження НС його має затвердити Верховна Рада на позачерговому засіданні

На завтра, 17 березня, президентом України Володимиром Зеленським скликається екстрене засідання Ради національної безпеки і оборони. Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на власне джерело.

За його інформацією, сьогодні на Банковій пройшла розширена нарада щодо коронавірусу і пов’язаних з пандемією різноаспектних завдань, що виникають у зв'язку з карантинними заходами. Нарада проходила під керівництвом президента Володимира Зеленського. Основними доповідачами були прем'єр-міністр Денис Шмигаль і секретар РНБО Олексій Данілов. У засіданні брали участь глави ОДА з усієї країни.

За даними джерел, основним питанням розгляду завтрашнього РНБО буде дискусія про введення в Україні надзвичайного стану, що вимагає подальшого затвердження Верховною Радою.

Нагадаємо, в Одесі із понеділка, 16 березня, зупиняється робота всіх об'єктів загального користування, окрім аптек та продуктових магазинів.

У центрі Львова через запровадження обмежувальних заходів сьогодні зранку, 16 березня, безлюдно, розважальні центри зачинені, працюють лише продуктові магазини, аптеки та автозаправні станції.

Також у зв'язку з поширенням коронавірусу в Україні Тернопіль з вівторка, 17 березня, має намір закрити ринки, розважальні центри і магазини, окрім продуктових і аптек.

Відповідні обмеження також запровадили в Києві, Ужгороді, не працюватимуть всі магазини, окрім продуктових та аптек, у Запоріжжі.

Пізніше стало відомо про те, що на карантин йдуть Полтава, Суми та Миколаїв.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: засідання, РНБО, україна, ЗМІ, введення надзвичайного стану | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]