Чт, 2024-04-18, 13:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Для підтримки молочної галузі в Україні запустили програму
Інші останні Економічні новини

  В Україні запустили програму для підтримки молочної галузі

В Україні стартувала нова швейцарсько-українська програма «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України».

Як повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби, мета програми – створення можливостей для бізнесу в обох секторах, зокрема, сприяння збільшенню рівня зайнятості та доходів, особливо у сільській місцевості.

«Молочна галузь є в пріоритеті міністерства з точки зору продовольчої безпеки та доступності безпечних харчових продуктів. За розвиток органічного виробництва відповідальна заступниця міністра Інна Мєтєлєва. Ми будемо сприяти розвитку органічного та молочного секторів. Нам потрібен ривок у розвитку цих галузей, а саме: допомога у нормотворенні, навчанні та комунікації, діджиталізації, щоб міністерство мало можливість швидше впроваджувати зміни», – зазначив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький.

Зазначається, що в результаті впровадження Програми приватні малі і середні підприємства (виробники, переробні підприємства, надавачі послуг), а також відповідні органи державної влади, що працюють в органічному і молочному секторах, сприятимуть розвитку сталої торгівлі та створенню робочих місць в цих секторах.

Головними цілями програми є: підвищення якості та безпечності продукції в органічному та молочному секторах, підвищення торговельного потенціалу на внутрішньому та зовнішньому ринках продукції з вищою доданою вартістю відповідно в органічному та молочному секторах.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: україна, підтримка молочної галузіі, програма | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]