Пт, 2024-04-19, 07:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:01
Для початку вистачить санкцій для двох найближчих до Януковича олігархів - екс-посол США в Україні
Інші останні Надзвичайні новини
Колишній посол США в Україні Джон Гербст закликає до запровадження санкцій проти оточення президента Януковича. Про це Гербст сказав, виступаючи на круглому столі щодо України у вашингтонському аналітичному центрі World Affairs Council.

"Зброя, яка в нас є, – це адресні санкції. Візові обмеження або фінансові санкції, замороження активів", - сказав Гербст.

"Не треба запроваджувати санкції проти всіх олігархів, достатньо одного або двох найбільш наближених", - додав екс-посол.

Він також назвав неприйнятними пропозиції президента Януковича на адресу опозиції очолити уряд без внесення змін до Конституції.

"Посада прем'єра для опозиції – це несерйозно, бо він може зняти його завтра ж з цієї посади", - пояснив Гербст.

Говорячи про мотивацію президента Януковича при владі, Гербст сказав: "Він має дві цілі – це особисте збагачення та якнайдовше перебування при владі".

Як повідомлялось, 5 лютого, під час обговорення ситуації в Україні, Європарламенту запропонували перевірити діяльність українських можновладців і олігархів у ЄС та тих, хто на них працює.

Нагадаємо, раніше посол США Джеффрі Пайєт заявив, що Україна може отримати серйозну міжнародну підтримку, якщо реальний діалог між владою і опозицією продовжуватиметься, а у випадку силових сценаріїв країну чекають санкції, і подальший розвиток ситуації залежить від Віктора Януковича..

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 957 | Додав: adminA | Теги: Україні, екс-посол США, Януковича олігархів, санкцій, двох | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]