Пт, 2024-04-26, 22:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:15
Для приватизації оприлюднили перелік майже тисячі підприємств
Інші останні Економічні новини

Оприлюднили перелік майже тисячі підприємств для приватизації

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України оприлюднило перелік об'єктів державної власності, що підлягають приватизації у 2019 – 2021 роках.

Про це повідомляється на сайті відомства.

У переліку 975 підприємств, серед яких «Одеський припортовий завод», «Донбасенерго» і «Центренерго».

Крім того, до списку потрапили «Хмельницькобленерго», «Сумиобленерго», «Черкасиобленерго», «Тернопільобленерго», «Запоріжжяобленерго», «Одесаобленерго», «Харківобленерго», «Миколаївобленерго».

Нагадаємо, раніше Фонд державного майна України (ФДМ) вперше оприлюднив повний перелік всіх об’єктів, що підлягають приватизації. У переліку 729 об'єктів малої приватизації, які продаватимуть на ProZorro.Продажі.

Як повідомлялося, в проєкті держбюджету-2020 до другого читання Кабмін збільшив план надходжень від приватизації з 5 до 12 млрд грн.

Нагадаємо, за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, доручення президента України Володимира Зеленського почати підготовку великих державних компаній до приватизації тією чи іншою мірою схвалюють 37% українців. Водночас 41% респондентів негативно ставляться до доручення Зеленського розпочати продаж державного майна, а 20% вагаються з відповіддю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 678 | Додав: adminA | Теги: приватизація, перелік майже тисячі підприємств | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]