Сб, 2024-04-20, 03:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:04
Для розрахунку застави кандидатів на місцевих виборах мережа "Опора" розробила калькулятор
Інші останні Політичні новини

Мережа "Опора" розробила калькулятор для розрахунку застави кандидатів на місцевих виборах

Громадянська мережа "Опора" розробила сервіс, за допомогою якого можна швидко вирахувати, яку грошову заставу має вносити кандидат у депутати (або партія, яка його висуває), а також кандидат на посаду голови в рамках місцевих виборів.

Як повідомляється на сторінці "Опори" у соцмережі Facebook, калькулятор грошової застави функціонує на сайті https://zastava.oporaua.org/

Тут можна переглянути вже наявні дані, обираючи потрібні пункти із випадаючих списків, або за допомогою автоматичного калькулятора порахувати самостійно, вписавши кількість виборців у тій чи іншій громаді. Сервіс показує кількість виборців у конкретній громаді та яка виборча система буде у ній діяти.

В "Опорі" нагадали, що з 14 до 24 вересня триває реєстрація кандидатів на місцевих виборах. Але питання розрахунку грошової застави досі залишається не до кінця розкритим для великої кількості громадян.

Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 664 | Додав: adminA | Теги: мережа Опора, застава кандидатів, місцеві вибори, калькулятор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]