Пт, 2024-03-29, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:26
Для участі в щорічних зборах МВФ і групи Світового банку офіційна делегація України відбула до Вашингтона
Інші останні Економічні новини

Офіційна делегація України у складі керівництва Національного банку, Міністерства фінансів та Міністерства економрозвитку і торгівлі відбула до Вашингтона для участі в щорічних зборах Міжнародного валютного фонду (МВФ) і групи Світового банку.

Як повідомляється на сторінці НБУ у Facebook, до складу офіційної делегації України увійшли виконувач обов'язків голови НБУ Яків Смолій, заступник глави НБУ Дмитро Сологуб, міністр фінансів Олександр Данилюк, заступник міністра фінансів Юрій Буца, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

Я.Смолій проведе робочі зустрічі з провідними фінансистами та економістами світу, керівниками центральних банків, серед яких - перший заступник директора-розпорядника МВФ Девід Ліптон, глава Центробанку Швеції Стефан Інгвес, глава Центробанку Австрії Евальд Новотни, віце-президент Європейської Комісії Валдіс Домбровскіс та інші.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 701 | Додав: adminA | Теги: Вашингтон, офіційна делегація України, МВФ і групи Світового банку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]