Чт, 2024-04-25, 23:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:57
Для українських військових Міноборони запроваджує обов’язковий тест з англійської мови
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Міноборони запроваджує обов’язковий тест з англійської мови для українських військових

Міністерство оборони України вводить обов'язкове тестування рівня володіння англійською мовою для офіцерського та сержантського складу.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

“”Сьогодні поставлено завдання з пришвидшення імплементації стандартів НАТО у сфері військової освіти і науки, тому система військової освіти в Україні перебуває у фазі інтенсивної трансформації. Вивчення англійської мови особовим складом є неодмінною складовою впровадження у Збройних Силах України нової військової культури, заснованої на євроатлантичних цінностях та засадах”, – повідомили в міністерстві.

Також для тих, хто володіє англійською мовою на достатньому рівні, передбачена організація викладання на курсах професійної військової освіти виключно англійською..

Раніше повідомлялося, що з 2021 року кожен, хто претендує на посади в органах державної влади чи місцевого самоврядування, повинен буде підтвердити своє володіння українською мовою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 682 | Додав: adminA | Теги: Міноборони, українські військові, тест з англійської мови | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]