Пт, 2024-03-29, 07:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
Для захисту інтересів України в ЄСПЛ у позовах проти РФ Кабмін дозволив закупівлю юрпослуг
Інші останні Економічні новини

  Кабінет Міністрів України дозволив закупівлю юридичних послуг для належного захисту прав та інтересів України в Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ) у позовах проти Росії.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в середу. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зачитав цю постанову серед ухвалених урядом без обговорення.

Згідно з проектом рішення, що є у розпорядженні агентства, з метою захисту прав та інтересів України в ЄСПЛ і залучення підтримки і допомоги міжнародних і іноземних фахівців у врегулюванні питань, пов'язаних з відшкодуванням втрат, завданих тимчасовою окупацією території України та іншими протиправними діями з боку держави агресора уряд дозволив Міністерству юстиції здійснити в 2017 році закупівлю юридичних послуг в позовах проти Росії.

Зокрема, мова йде про позови "Україна проти Росії" щодо подій в Криму впродовж лютого-вересня 2014 року і позову щодо подій на Донбасі впродовж лютого-вересня 2014 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 658 | Додав: adminA | Теги: закупівля юрпослуг, Кабмін, ЄСПЛ, РФ, інтереи України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]