Пт, 2024-04-26, 20:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:17
Для зміцнення оборони США виділять Україні $60 мільйонів допомоги
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент США Джо Байден розпорядився виділити Україні фінансову допомогу у розмірі до $60 мільйонів за рахунок коштів Пентагону для зміцнення оборони.

Про це повідомляється на сайті Білого дому.

Кошти будуть виділені на оборонну продукцію, озброєння, військову освіту і підготовку кадрів.

У червні цього року, перед зустріччю з президентом Росії Володимиром Путіним, Байден тимчасово заморозив військову допомогу Україні. Тепер же, напередодні запланованої на 31 серпня у Вашингтоні зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, він ухвалив рішення про допомогу.

У Білому домі раніше заявили, що Україні буде висловлена підтримка суверенітету і територіальної цілісності перед обличчям російської агресії.

Президенти обговорять ситуацію із безпекою, питання Донбасу, російський газопровід «Північний потік — 2» і гарантії для України після його запуску, а також економічне співробітництво, зокрема інвестиції. США зі свого боку порушать питання боротьби з корупцією та імплементації реформ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 571 | Додав: adminA | Теги: зміцнення оборони, США, україна, $60 мільйонів допомоги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]