Сб, 2024-04-20, 05:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
Дмитро Разумков - парламент має право на власну позицію щодо повернення тимчасово окупованих територій
Інші останні Офіційні новини

Парламент має право на власну позицію щодо повернення тимчасово окупованих територій, - Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков наголошує, що позиція Верховної Ради є однією з важливих складових процесу щодо повернення тимчасово окупованих територій та їх населення.

«Як Голова Верховної Ради України, я маю право на свою думку так само, як і Верховна Рада має право на власну позицію щодо  важливих складових Мінського процесу», - наголосив Дмитро Разумков в ефірі телеканалу «Україна-24», відповідаючи на питання щодо можливості перенесення місця перемовин Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі з Мінську до іншого міста.

Голова Верховної Ради наголосив, що Парламент неодноразово відстоював важливі позиції і думки щодо питання деокупації, і висловив сподівання,  що так буде й надалі.

«Саме позиція Верховної Ради є однією з важливих складових процесу, направленого  на перемогу й повернення наших тимчасово окупованих територій, і, в першу чергу, повернення наших громадян, які сьогодні поки що залишаються на цих територіях», - підкреслив Дмитро Разумков.

Прес-служба Апарату Верховної Ради України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 676 | Додав: adminA | Теги: Дмитро Разумков, парламент, право на власну позицію | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]