Пт, 2024-03-29, 08:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:45
"Дніпро" обіграв "Карпати", "Динамо" - "Зорю" - 19-й тур Прем'єр-ліги
Інші останні Спортивні новини

У неділю, 20 березня, завершився 19-й тур української футбольної Прем'єр-ліги, де в рамках ігрового дня донецький "Олімпік" зіграв внічию з луцькою "Волинню" - 1:1, львівські "Карпати" на своєму полі програли дніпропетровському "Дніпру" - 0:1, а київське "Динамо" обіграло луганську "Зорю - 1:0.

У центральному матчі туру в Києві, де зустрічалися перша і третя команди поточної турнірної таблиці, "Зоря" протягом 75 хвилин утримувала рівновагу в протистоянні з "Динамо", але за 15 хвилин до кінця гри пропустила гол. Масована атака "Динамо" завершилася тим, що Андрій Ярмоленко закинув м'яч на Жуніора Мораєса у штрафний майданчик. У бразильця перша спроба пробити не пройшла, але з другої Мораєс зумів проштовхнути м'яч у дальній кут воріт - 1:0.

У грі "Олімпік" - "Волинь", що відбулася в Києві, все вирішилося протягом перших 10 хвилин другого тайму. Рахунок відкрив гравець "Олімпіка" Іван Матяж, а за 3 хвилини Володимир Польовий вирівняв становище - 1:1.

А у Львові господарям поля знову не пощастило в грі з однією з провідних команд українського футболу. Тиждень тому львів'яни вели в рахунку у грі з київським "Динамо", але врешті програли з рахунком 1:2. Гравці "Карпат" протягом півгодини на рівних грали з "Дніпром", а вирішальний епізод гри настав на 62-й хвилині. Після навісу в штрафний від Євгена Шахова його партнер Роман Зозуля прийняв м'яч і пробив у кут воріт - 0:1.

Отже, лідером турнірної таблиці залишається "Динамо" - 52 очки, у "Шахтаря" - 49, "Зорі" - 38, "Дніпра" - 34 бали.

20-й тур УПЛ відбудеться 1-3 квітня. Двотижнева перерва пов'язана з іграми національних збірних. Зокрема, два матчі проведе команда України, яка веде підготовку до Євро-2016.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 748 | Додав: adminA | Теги: Дніпро, 19-й тур Прем'єр-ліги, Карпати, Динамо - Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]