Ср, 2024-04-24, 22:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:09
"Дніпро" розібрався з "Металістом", "Карпати" знущаються з "Кривбасу" - УПЛ, 14-й тур
Інші останні Спортивні новини
Минулими вихідними відбувся 14-й тур української Прем'єр-ліги. Головною подією стала битва непримиренних суперників - "Дніпра" та "Металіста". Команда Хуанде Рамоса впевнено розібралася з харків'янами і все ще утримує друге, лігочемпіонівське місце в турнірній таблиці.

УПЛ, 14-й тур

"Шахтар" - "Металург" (З) 2:0

Мірча Луческу, наставник "Шахтаря": "Про сьогоднішній матч навіть говорити складно. Складно, коли наступна гра, як у Лондоні, змусити гравців викладатися повністю. Крім трьох очок публіка повинна була залишитися задоволеною спектаклем, який показували наші гравці. Але всі моменти, які були створені, реалізувати не вдалося. Суперник міг зрівняти рахунок, коли гравець "Металурга" влучив у штангу. Хлопці думають, що ігри чемпіонату не можна рівняти з матчами Ліги чемпіонів. Тому мені доводиться робити ротацію, щоб між ними була конкуренція.

"Динамо" - "Таврія" 2:0

Олексій Михайличенко, в.о. головного тренера "Динамо": "Перше, що цікавило нас у цьому матчі, - результат. Звичайно, ми не хотіли відходити від наших ігрових принципів. Потрібно врахувати той факт, що "Таврія" потрапила в таку ж ситуацію, в якій були ми впродовж останніх шести ігор - коли гра йде на третій-четвертий день. Це важко. Але навіть на тлі цього ми показали досить гарну гру. Але швидкості і взаємодії наших гравців залишають бажати кращого".

"Дніпро" - "Металіст" 2:0

Хуанде Рамос, наставник "Дніпра": "Сьогодні ми насолоджувалися футболом. Коли багато стоїть на кону, коли принциповий матч, це нагадує справжні гри, в тому числі і чемпіонату Іспанії. Збирається 30-40 тисяч глядачів, божевільна підтримка. Тож у цьому плані це теж був особливий матч".

"Зоря" - "Іллічівець" 2:2

Юрій Вернидуб, головний тренер "Зорі": "Коротко скажу. Перший тайм ми програли по грі "Іллічівцю". Не вистачало руху, агресії. Вийшло достукатися до сердець хлопців у перерві, і другу половину ми провели набагато краще".

"Ворскла" - "Арсенал" 1:0

Леонід Кучук, наставник "Арсеналу": "Матч для обох команд був випробуванням, оскільки поле виявилося дуже важким. Якщо в першому таймі була гра з обопільними можливостями, то в другому таймі ми володіли перевагою. Однак пропустили, хоча біля наших воріт і не було по-справжньому небезпечних атак".

"Волинь" - "Говерла" 2:1

Анатолій Дем'яненко, наставник "Волині": "Гра була важкою, як ми й очікували. Ми знали, що "Говерла" набрала обертів. Звичайно, створювати складніше, ніж грати на контратаках, тому нам було сьогодні важко. Результатом я задоволений, а грою - ні".

"Чорноморець" - "Металург" (Д) 3:0

Юрій Максимов, наставник "Металурга": "Почали грати, були моменти - один, другий, третій. Думали, зараз не забили - наступний використаємо. Не забиваємо. До моментів ставимося бездарно. Потім пропустили, гра зламалася, і почали грати незрозуміло у що".

"Карпати" - "Кривбас" 6:0

Олег Таран, наставник "Кривбасу": "Прикро, коли є такий футбол. Соромно, коли тебе опускають. Це ганьба. Я хочу вибачитися перед фанатами, нашим президентом. Але якщо у мене не буде прав, то нічого не зміниться".

Турнірне становище:

1. "Шахтар" - 42

2. "Дніпро" - 30

3. "Динамо" - 28

4. "Металіст" - 24

5. "Волинь" - 20

6. "Чорноморець" - 20

7. "Арсенал" - 20

8. "Металург" (Д) - 19

9. "Ворскла" - 19

10. "Іллічівець" - 18

11. "Зоря" - 18

12. "Таврія" - 15

13. "Кривбас" - 15

14. "Карпати" - 13

15. "Говерла" - 9

16. "Металург" (З) - 2


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: 14-й тур, УПЛ, Карпати, Дніпро, Кривбасу, Металістом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]