Пт, 2024-03-29, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:35
До Бельгії та Нідерландів українська делегація прибула з робочим візитом
Інші останні Офіційні новини

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман разом з лідерами фракцій, головами комітетів, народними депутатами України та працівниками апарату парламенту прибули з візитом до Королівства Бельгія і Королівства Нідерланди.

Про це повідомили в прес-службі апарату ВР.

Згідно з повідомленням, в Брюсселі з 28 лютого по 2 березня пройде "Український тиждень", в рамках якого відбудеться Конференція високого рівня Європейського парламенту і Верховної Ради України щодо розвитку здібностей заради реформ і засідання Бюро парламентського комітету асоціації.

Програмою візиту передбачені зустрічі голови Верховної Ради з керівником місії з оцінки потреб, колишнім президентом Європейського парламенту Петом Коксом, з заступником генерального секретаря НАТО Олександром Вершбоу, президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцем, віце-президентом Європейської комісії з питань євро і соціального діалогу Валдіс Домбровскісом.

За результатами дискусій планується підписання Угоди про співпрацю в адміністративній сфері між загальним секретаріатом Європейського парламенту і апаратом Верховної Ради України.

Крім того, йдеться в повідомленні, 2-3 березня голова Верховної Ради планує зустрітися з головою нижньої палати парламенту Королівства Нідерланди і першим віце-президентом верхньої палати (сенату) парламенту Королівства Нідерланди, прем'єр-міністром Королівства Нідерланди, а також з членами комітетів у закордонних справах нижньої і верхньої палати парламенту Нідерландів.

Нагадаємо, Міністерства оборони України та Великобританії 24 лютого підписали план співпраці на 2016 рік.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: Нідерланди, Бельгія, робочий візит, українська делегація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]