Пт, 2024-03-29, 07:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:30
До європейських партнерів Порошенко звернувся із закликом про захист від російської агресії
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Порошенко звернувся до європейських партнерів із закликом про захист від російської агресії

П'ятий Президент України Петро Порошенко звернувся до європейських партнерів із закликом до зміцнення коаліції на захист міжнародного права та територіальної цілісності України в умовах триваючої російської агресії. Про це він повідомив на особистій сторінці у мережі Фейсбук.

"Сьогодні всі здорові, патріотичні сили мають об’єднатися, аби не допустити згортання захисного щита навколо України.

Про захист України та подальшу протидію Росії говорив телефоном з другом України Прем`єр-міністром Хорватії Андреєм Пленковичем.

Також запланував розмови з іншими європейськими партнерами. Як лідер Європейської солідарності надсилаю листа на адресу керівництва Європейської народної партії та лідерів сестринських партій в політичній родині народників із закликом до зміцнення коаліції на захист міжнародного права та територіальної цілісності України в умовах триваючої російської агресії.

Тільки активна наступальна дипломатія та щирий патріотизм веде до перемоги! Захистимо наше європейське майбутнє!", - йдеться у повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 866 | Додав: adminA | Теги: Порошенко, захист від російської агресії, європейські партнери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]