Пт, 2024-03-29, 10:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
До коаліції вже зібрали 230 депутатів - Бригинець
Інші останні Політичні новини

Коаліція, яка формується на базі БПП та "Народного фронту", вже нараховує близько 230 депутатів. Про це новоспечений депутат від БПП Олександр Бригинець заявив Укрінформу.

"Сьогодні йдеться про близько 230 людей, куди входять також Гройсман і Парубій, які не можуть підписати коаліційну угоду тому, що є спікером та віце-спікером і не можуть входити у фракцію", – сказав він.

Нардеп розраховує, що коаліційна угода буде підписана до 12 або 14 квітня.

Він також вважає, що коаліція почне формуватися як коаліція двох політсил (БПП та "Народний Фронт"), а потім до неї приєднається точно третя.

"Я особисто вважаю, що найкращим варіантом було б створення коаліції із "Самопоміччю", – додав Бригинець.

За його словами, економічна і соціальна програма "Самопомочі" – "найбільш близька до того, що пропагує БПП і "Народний фронт".

Водночас "Батьківщина", на його переконання, намагається зайняти вільну в Україні нішу лівих політичних сил, а заяви Юлії Тимошенко наразі більш близькі до Комуністичної партії.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко заявляє, що Верховна Рада не може й надалі відкладати вирішення питання щодо формування коаліції та уряду.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: Бригинець, коаліція, 230 депутатів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]