Пт, 2024-04-26, 00:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:13
До Німеччини українці зможуть поїхати безкоштовно
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

німеччина потяг У зв’язку з повномасштабним вторгненням росії багатьом українцям довелося заради власної безпеки переїхати в інші країни. Оскільки найбільша кількість людей тимчасово вирушила до Польщі, раніше для зручності було запущено додаткові поїзди з польського Пшемисля до українських міст. А зараз на місяць запускають безкоштовний потяг із Польщі до Німеччини.

Так, поїзд сполученням Перемишль (Польща) – Ганновер Messe/Laatzen (Німеччина) курсуватиме протягом грудня. України зможуть дістатися з українсько-польського кордону до Німеччини безкоштовно.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Пшемисль — Ганновер Мессе гуманітарний поїзд".

Як отримати квиток

Квитки на поїзд Перемишль — Ганновер пасажирам не будуть потрібні. Також немає потреби проходити реєстрацію. Для того, щоб проїхати цим поїздом, необхідно бути в потрібний час на пероні, або звернутися до працівників Червоного хреста або до волонтерів за додатковою інформацією.

Зверніть увагу, що посадка пасажирів діє з пріоритетом: спочатку люди з браслетами від Польського Червоного Хреста, потім сім’ї з дітьми, люди похилого віку та люди з інвалідністю, а потім усі інші.

У разі, якщо на всіх пасажирів не вистачить місць, людей поселять у гуманітарний центр у Перемишлі та видадуть браслет, який гарантує їм місце у наступному поїзді.

Розклад руху поїздів Перемишль – Ганновер

Безкоштовні поїзди курсуватимуть через день, починаючи з 1 грудня.

До Ганновера поїзд зазвичай прибуває між 14:30 та 16:00. До 16.12.2022 через несправності на залізничних коліях прибуття зазвичай затримується ще на кілька годин. Тому час прибуття о 18.00-19.00.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 395 | Додав: admin | Теги: Польща, Німеччина, українці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]