Пт, 2024-04-19, 14:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:46
До Страсбурга на свою першу сесію ПАРЄ вирушила Савченко
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко вирушила до Страсбурга, де вперше візьме участь в сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це її сестра Віра Савченко повідомила в Facebook.

"Сьогодні сестричка полетіла до Страсбурга, вперше. У ПАРЄ нарешті з'явиться Надія :) Спасибі, тим хто так мені допомагав, щоб це нарешті сталося", - написала Віра Савченко.

Як відомо, Савченко є членом української делегації в ПАРЄ і входить до складу Комітету асамблеї з питань міграції.

Літня сесія ПАРЄ пройде 20-24 червня.

Як повідомляється на сайті Ради Європи, на сесії відбудуться дебати про функціонування демократичних інститутів в Туреччині, про небезпеки, яким в Греції піддаються біженці, про насильство щодо мігрантів, про боротьбу з надмірною сексуалізацією дітей, про прозорість та відкритість європейських інститутів і про жінок у збройних силах: просування рівності і викорінення насильства за гендерною ознакою.

Нагадаємо, Надія Савченко повернулася в Україну 25 травня, провівши майже два роки в російському полоні.

Надія Савченко є народним депутатом за списком партії "Батьківщина". Раніше повідомлялося, що Савченко увійде в комітет Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони. Також льотчиця планує створити громадську організацію для допомоги українським політичним в'язням.


    

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 845 | Додав: adminA | Теги: Савченко, перша сесія ПАРЄ, Страсбург | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]