Вт, 2024-04-23, 11:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:43
До Тимошенко не пустили дочку, 21-22 січня у неї будуть німецькі лікарі
Інші останні Політичні новини
Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія вимагає від керівництва ЦКЛ "Укрзалізниці" повідомити про медикаменти, які давалися її матері.

Про це вона заявила журналістам у суботу біля прохідної ЦКЛ "Укрзалізниці", куди вона прибула для зустрічі з Тимошенко, передають "Українські новини".

Євгенія Тимошенко зазначила, що прибула до матері як її захисник, щоб дізнатися про стан її здоров'я, проте її не пустили в блок, де перебуває Юлія Тимошенко.

"Сказали про те, що зараз вихідний день, і ніхто не буде виходити до мене, навіть начальник караулу не вийшов", - сказала вона.

Євгенія Тимошенко заявила, що звернулася до лікарні з заявою, в якій міститься вимога надати їй інформацію про те, які медичні препарати і в яких дозах давалися екс-прем'єру 18 січня.

Також Євгенія вимагає у начальника Качанівської колонії надати всі відеозаписи слідчих дій, які проходили 18 січня і надати копії документів з обвинуваченнями, які нібито передали екс-прем'єру.

Вона підкреслила, що передача цих документів проходила без присутності адвоката, в якому стані перебувала Тимошенко - невідомо.

"Можна зробити висновок, що, можливо, слідчі скористалися таким її станом, щоб вручити їй якийсь папір, який вона навіть не могла бачити, прочитати, оскільки, за словами захисників, вона навіть не могла побачити написаний текст", - сказала дочка Тимошенко.

"Ніяких дзвінків від неї не надходило, ми не знаємо, що з нею на даний момент відбувається і взагалі, чи жива вона", - сказала вона.

Євгенія Тимошенко зазначила, що розмовляла по телефону з головним лікарем лікарні Михайлом Афанасьєвим, який сказав їй, що з Тимошенко все в порядку, не повідомивши при цьому будь-яких деталей.

Вона також повідомила, що очікує на прибуття німецьких лікарів 21-22 січня.

За словами Євгенії, після того, як вона дізналася про тяжкий стан здоров'я матері, вона повідомила про це лікарям клініки "Шаріте". Після цього німецькі лікарі провели брифінг з фахівцями міністерства охорони здоров'я, які запевнили їх у тому, що стан Юлії Тимошенко нормальний.

"Вони збираються сюди вилітати найближчим часом - наступного тижня, в понеділок-вівторок", - сказала вона.

Після того, як Євгенія поспілкувалася з журналістами, прихильники екс-прем'єра, які знаходяться біля прохідної лікарні, за закликом нардепа Арсена Авакова ("Батьківщина") кілька разів хором прокричали в бік вікон лікарні "Юля, подзвони Жені".

Як повідомлялося, раніше генпрокурор Віктор Пшонка повідомив, що керівництво Качанівської колонії вручило Тимошенко повідомлення про підозру в організації вбивства депутата Євгена Щербаня. Підозру було передано у другій половині дня через керівника Качанівської колонії.

Депутат Сергій Власенко ("Батьківщина") заявив про різке погіршення стану здоров'я Тимошенко. У свою чергу головний лікар ЦКЛ "Укрзалізниці" Михайло Афанасьєв пояснив стан Тимошенко її втомою і результатом прийому медикаментів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 920 | Додав: adminA | Теги: 21-22 січня, Німецькі лікарі, до мами, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]